Team

Binnen directieenmanagement.nl zijn Matchmaker Job Kuyvenhoven en assistent Matchmaker Patricia van Leeuwen actief. Patricia en Job fungeren daarnaast als Matchmaker binnen MovetoCatch.

het team directieenmanagement.nl

Job Kuyvenhoven directieenmanagement.nl

MATCHMAKER

Job Kuyvenhoven 

jobkuyvenhoven@directieenmanagement.nl
06-52601456

Fijn dat je meer over ons weten wilt, ik stel mij aan je voor:

De internationale Hortibusiness sector, bedrijven, business cases en mensen hebben mijn passie. Ik vind het schitterend hoe mensen met kennis van zaken, gedrevenheid en doorzettingsvermogen zich vanuit bedrijven inzetten producten te maken, diensten te leveren en altijd op zoek zijn naar beter.

Met kennis van organisatie, groei en mensen: zoek, vind en lever ik met plezier jouw nieuwe manager of directeur.


ASSISTENT MATCHMAKER

Patricia van Leeuwen

patriciavanleeuwen@directieenmanagement.nl
06-18544670

Graag stel ik mezelf voor:

Mijn naam is Patricia van Leeuwen en sinds februari 2021 met veel plezier werkzaam bij MovetoCatch in de functie van Assistent Matchmaker. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de werving- en selectiebranche, zorg ik samen met mijn collega’s ervoor dat de juiste match wordt gemaakt tussen kandidaat en organisatie. De afgelopen 16 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de bemiddeling van kandidaten op HBO- en universitairniveau, variërend van sales- en managementfuncties tot en met directiefuncties.

Voorbeelden van vacatures waarin ik me bezig heb gehouden met het bemiddelingsproces van kandidaten zijn: Algemeen Directeur, Commercieel Directeur, Operationeel Directeur, Financieel Directeur.

Met mijn kennis en ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat de juiste directeur op de juiste plek zit; het maakt een verschil in bedrijfsstrategie en het operationele en commerciële succes van een bedrijf.

Patricia van Leeuwen directieenmanagement.nl