Referenties

In 2020 hadden wij een tweetal moeilijk te vervullen vacatures uitgezet bij MovetoCatch. De gedrevenheid en de aanpak hebben geresulteerd in een 100% score in een kort tijdsbestek.

Kort gezegd, top!


Bas van Bergen AUB van Bergen

De communicatie en werkwijze van movetocatch voelt heel persoonlijk. Ook na de invulling van de vacature wordt contact gehouden over hoe het gaat en of beide partijen tevreden zijn. Dus kortom, fijne partij om mee te werken!


Laurens van Es Montera - Bosman van Zaal

Job is een open en eerlijk mens die door durft te vragen. Prettig betrokken, betrouwbaar en mensgericht persoon. Job is voor mij altijd een goede en betrouwbare gesprekspartner die mij goed laat zien waar behoefte ligt.


Peter Klapwijk

Door ons bedrijf met video’s op verschillende platforms te delen kregen kandidaten een goed beeld van ons bedrijf en de bedrijfscultuur. Dit leverde ons kandidaten op zowel qua vaardigheden als persoonlijkheid goed matchen.


Robert van den Berg Kweker

MovetoCatch heeft meerdere keren voor ons de juiste kandidaat gevonden. Er werd steeds maatwerk geleverd; bij elke vacature werd gekeken welke aanpak het best paste. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de status van de wervingsopdracht.


Martine Bunnik HR functionaris