Kandidaat

NIEUWE BAAN OP MANAGEMENTNIVEAU

Samen met jou.

Ons doel is een goede match tussen jou als leidinggevend professional en de toekomstige organisatie waarvoor je aan de slag gaat. 

Dat gaat verder dan werkervaring en competenties. Onze persoonlijke aanpak maakt het mogelijk om met jou mee te denken. We leren je kennen met jouw mogelijkheden, weten zo in welke posities, met wat voor opdrachten en in welke setting jij goed tot je recht komt.

We adviseren jou over de richting waar je het beste kunt zoeken en geven suggesties. Concrete posities en bedrijven. We introduceren je bij de organisatie en op posities van jouw keuze.

Vooruitlopende op jouw oriënterende kennismaking informeren wij je over het bedrijf, de cultuur en de mensen. We schetsen een realistisch beeld. Natuurlijk weet je zelf heel goed hoe een gesprek te voeren. Mocht je er je voordeel mee willen doen dan geven we je graag enkele tips voor de door jou te doorlopen oriënterende sessies met bedrijven. Gedurende het gehele traject tot en met het realiseren van een overeenkomst zijn we voor jou beschikbaar om mee te denken en te klankborden.


EEN VRIJBLIJVEND GESPREK OVER JOUW CARRIERE

Bel of mail ons!

Al actief als manager of directeur of op weg naar een leidinggevende functie? Wil jij je oriënteren op andere mogelijkheden? Wil je weten wat je waard bent, wat marktconforme arbeidsvoorwaarden zijn voor iemand in jouw positie? Wil je jouw wensen en ideeën over jouw carrière met iemand bespreken? Spar met ons over de mogelijkheden!

Meld je vrijblijvend aan via
patriciavanleeuwen@directieenmanagement.nl of jobkuyvenhoven@directieenmanagement.nl
of bel (Patricia) 06-18544670 of (Job) 06-52601456.

Dan verkennen we in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden. Weet je al welke positie jouw voorkeur heeft? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Discretie
Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Niemand hoeft verder te weten van jouw overwegingen om een andere stap te willen maken. Introducties verzorgen we uitsluitend in overleg met jou.