Disclaimer

Disclaimer

Directieenmanagement.nl besteedt zorg aan de inhoud van deze website en doet zijn best de site zo actueel mogelijk te houden. Ondanks alle inspanningen kan directieenmanagement.nl niet garanderen dat de informatie op de website volledig, correct en up-to-date is. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovenstaande is tevens van betrekking op alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Directieenmanagement.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke website die via zo’n link kan worden bezocht.

Het is bezoekers van deze website niet toegestaan verstrekte informatie, producten of diensten zonder toestemming van directieenmanagement.nl op enige wijze te vermenigvuldigen, verspreiden, of openbaar te maken.

Directieenmanagement.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met het gebruik van deze website en/of de onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.